Welkom

Beste bezoeker,

Ben jij op zoek naar een aangenaam en leerrijk tijdverdrijf? Dan heb je dit nu gevonden!

Wij zijn bijzonder verheugd u hier op onze webstek te ontmoeten. Quercus Ronse is een gezellige scrabbleclub die een 10-tal aangesloten spelers telt. Het kunnen er meer zijn als jij er ook zou bij komen.
Wij komen 2 maal per maand bijeen om onze geliefde denksport te beoefenen. Een uitzondering niet te na gesproken is dat de 2e en de 4e zondag van de maand. De juiste data kan je vinden hier links onder de rubriek 'Clubkalender'.
Onze scrabblebijeenkomsten gaan door in ‘T Rosco, het in Ronse wel bekende sportcomplex met ingang langs de Leuzesteenweg. Je gaat voorbij het zwembad naar de kantine van de voetbalploeg FCLC Ronse.

Scrabble spelen in clubverband is een beetje (?) anders dan aan de salontafel thuis. Wij spelen ‘duplicaat scrabble’ in het Nederlands.  Het spel begint om 9u30 en is afgelopen even over 12u.
Lid worden kost 15 euro per jaar en daarvoor krijg je minstens 50 uren scrabbleplezier. Voor dit bedrag ben je verzekerd tegen persoonlijk letsel door ongeval op weg naar - tijdens – en op de terugweg van een officiële scrabblebijeenkomst waar dan ook.

Alle leden van Quercus Ronse zijn tegelijk ook lid van het NTSV vzw

Wat heb je nodig?
Enkel wat woordenschat, wat positieve motivatie, een eigen scrabblebord en een beetje competitieve ingesteldheid.
De rest is aan ons.

Nieuwsgierig naar meer? Met het grootste plezier zullen wij je alle bijkomende informatie bezorgen. Meer nog, we kunnen bij jou thuis, of bij iemand van de club een afspraak maken om je de knepen van het scrabblespel aan te leren.